Results 1 to 6 of 6

Thread: Spellcheck

  1. #1
    Axe-honerated spellcaster's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Duncan, British Columbia, Canada
    Age
    66
    Posts
    11,351

    Spellcheck

    I just realized that the spelling correction that used to operate when I was doing a post here on the forum isn't working anymore. Is there a way the spellcheck is activated by the member, or is this more likely something that's changed on my computer? ( I had to gut most of the stuff on my tower and reload it about two weeks ago. Not sure if that coincided with the spellcheck issue. )
    "I know just enough to be dangerous....."

  2. #2
    Administrator AxeTalk's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Hill Country, Texas
    Age
    67
    Posts
    222
    Spell Check is a function of your browser not this or any other website. You'll need to find the solution to that at your browser support site. Usually it's in your options settings. Best of luck.

    PS. Is Squier-talk back working for you again?

  3. #3
    Axe-honerated spellcaster's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Duncan, British Columbia, Canada
    Age
    66
    Posts
    11,351
    Quote Originally Posted by AxeTalk View Post
    Spell Check is a function of your browser not this or any other website. You'll need to find the solution to that at your browser support site. Usually it's in your options settings. Best of luck.

    PS. Is Squier-talk back working for you again?
    Thanks. I'll try investigating from this end.

    SquierTalk works for me, although I don't visit as much since the big change.
    "I know just enough to be dangerous....."

  4. #4
    Administrator AxeTalk's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Hill Country, Texas
    Age
    67
    Posts
    222
    Quote Originally Posted by spellcaster View Post
    SquierTalk works for me, although I don't visit as much since the big change.
    Be prepared - ALL of the sites will be making this "big change."

  5. #5
    Axe-honerated spellcaster's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Duncan, British Columbia, Canada
    Age
    66
    Posts
    11,351
    I have Spellcheck working now. It's supposed to be on by default, but wasn't when I reloaded Firefox. As you suggested, I found the cure in Advanced Options. Thanks.
    "I know just enough to be dangerous....."

  6. #6
    Axe-honerated zontar's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    In a people house
    Posts
    24,609
    Yup--works for me--az you kann planily se.
    I've been a pilgrim on this earth, since the day of my birth, I'm a long way from my home.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •